S p e c i a l i s t  i n  o b s e r v a t i e
Hoofdmenu .
Introductie Over IntraCam Contact
.
.
Volg ons: .
Volg ons:
.
.
Lancom Qualified Partner .
Lancom Qualified Partner
.
.
Genetec Omnicast certificated .
Genetec Omnicast certificated
.
.
Cameramanager Solutionpartner .
Cameramanager Solutionpartner
.
.
Axis Gold Partner Nieuwsbrief .
Axis Gold Partner Nieuwsbrief
.
.
Ziggo zakelijk partner .
Ziggo zakelijk partner
.
.
 
AXIS Q6035-E Outdoor HQ PTZ Dome, HD 1080P and 20x Zoom

Terug naar het overzicht

Prijs op aanvraag
Naam:
AXIS Q6035-E Outdoor HQ PTZ Dome, HD 1080P and 20x Zoom

Productnummer:
AX0430-002

Beschrijving:
AXIS Q6035-E Outdoor Ready PTZ Dome Network Camera
HDTV 1080p 25/30 fps en ook
HDTV 720p 50/60 fps
Dag/Nacht en H.264
20x optische zoom
IP65 behuizing
Active Gatekeeper en tour recording
Power over Ethernet Plus (IEEE 802.3at)

Top prestatie
De indoor AXIS Q6035-E PTZ Dome Network Camera biedt high-definition surveillance van grote gebieden met veel detail bij inzoomen. Deze high-speed PTZ dome biedt een rijke kijkervaring, biedt duidelijke video van bewegingen en scherpe details voor identificatie doeleinden. Het is ideaal voor missiekritische surveillance in tal van toepassinggebieden o.a.: stadstoezicht, havengebieden, luchthavens, casinos e.v.a.

Toepassingen:
Ultieme video kwaliteit
De HDTV 1080p is in overeenstemming met de SMPTE 274M standaard voor een 1920x1080 pixel resolutie (twee keer de resolutie van HDTV 720p), full frame rate bij 25/30 frames per seconde, HDTV color fidelity en een 16:9 formaat. De AXIS Q6035-E ondersteunt ook 50/60 frames per seconde in HDTV 720p, ideaal voor applicaties waar snelle beweging moet worden vastgelegd.
De AXIS Q6035-E heeft een hoge pan/tilt snelheid van 450 graden per seconde en stelt de camera in staat zeer snel van viewing positie te veranderen.
De camera ondersteunt meerdere H.264 en Motion JPEG video streams. H.264 optimaliseert bandbreedte en storage zonder een compromis aan te gaan met de beeldkwaliteit.

Extreme details
Dankzij de HDTV 1080p resolutie en de 20x optische zoom met autofocus biedt de camera extreem gedetailleerde, ingezoomde beelden die vergelijkbaar zijn met een 4CIF-resolutie camera met meet dan 2x grotere optische zoom. De AXIS Q6035-E ondersteunt dag/nacht functionaliteit voor duidelijke video zelfs bij low light condities. En, de camera biedt wide dynamic range zodat objecten in donkere en lichte gedeeltes van een scne beter zichtbaar zijn.

Geavanceerde PTZ functionaliteit
Met de actieve Gatekeeper, kan de camera automatisch naar een preset-positie manoeuvreren als er beweging gedetecteerd wordt en het gedetecteerde object volgen.
De camera is ook eenvoudig in te stellen om automatisch een patroon te volgen met de tour recording functie. De gebruiker kan met bijv. een joystick de camera besturen, bij posities van interesse pauzeren, inzoomen enz. Dit gevolgde pad wordt dan opgeslagen inclusief de pauzes en rustpunten en is daarna simpel en automatisch te herhalen met een druk op de knop of op kalenderbasis.

Outdoor Ready
De Q6035-E is direct klaar voor plaatsing binnenshuis en buitenshuis. De camera en de behuizing vormen een geheel en samenstellen of assembleren is niet nodig. Het monteren van de wandplaat en de montagesteun en het aansluiten van de speciale RJ45 connector op de netwerkkabel zijn de weinige noodzakelijk handelingen om de camera te installeren. De meegeleverde speciale RJ45 connector garandeert de IP-66 / NEMA 4X bescherming tegen water en stof.

Arctic Temperature Control
Arctic Temperature Control is een unieke functionaliteit van Axis. Het laat de camera functioneren bij temperaturen van -40 C en ook opstarten (koude start) bij die temperatuur. De camera inclusief de PTZ motoren worden daarbij opgewarmd voordat de camera in bedrijf genomen wordt. De ingebouwde ventilatoren zorgen voor verspreiding van de warmte in koude condities en voor koeling onder warme omstandigheden.

Power over Ethernet voor eenvoudige installatie
De AXIS Q6035-E kan via Power over Ethernet Plus (IEEE 802.3at) gevoed worden. Dit vereenvoudigd de installatie omdat er slechts een (1) kabel nodig is voor voeding, video en PTZ besturing. Een 60Watt High PoE midspan wordt bij de camera meegeleverd.
Categorie:
IPcamera

Specificaties:
Kenmerken:
Outdoor Ready PTZ Netwerk Dome Camera
Dag /Nacht
360 graden eindeloze rotatie
220 graden kantelen
Pan / Tilt snelheid tot 450 graden/seconde
HDTV 1080p resolutie full frame rate (1920x1080, 25fps)
High PoE
20x zoom with autofocus
H.264 en Motion-JPEG compressies
Multiple video streams
Local storage
Inclusief heldere kap en High PoE midspan (AXIS T8124)

Prijs:
Prijs op aanvraag


.
Mijn IntraCam .
InloggenNieuwe klant
.
.
Aanbiedingen .
Alle producten
.
.

Besteloverzicht  |  Contactgegevens  |  Copyright IntraCam  |  Apolair